Depot Merelbeke

Flora Op Wielekes

Bij Flora Op Wielekes leen je als lid een kwalitatieve kinderfiets op maat. Wordt de fiets te klein, dan ruil je hem voor een groter exemplaar. Bij elke wissel wordt de oude fiets in goede staat hersteld en wordt opnieuw uitgeleend.

WAAR: “De Keiberg“, Hundelgemsesteenweg 270, 9820 Merelbeke

WANNEER: elke vrijdag van 13u00 tot 16u20.

PRIJS:

  • eenmalige waarborg van €20
  • jaarabonnement: €30
  • familie-abonnement: €20 (vanaf het tweede fietsje)

Wie een eigen (kwalitatief) fietsje binnenbrengt, krijgt een jaarabonnement cadeau!

Betalen ter plaatste cash of vooraf storten op: BE78 8939 4406 4386

 

Volg ons ook op Facebook

 


Op 23 april  2017 gaat Flora Op Wielekes van start! We organiseren een grote inzamelactie met een drankje. 

Zondag 23 april 2017 van 9u00 – 12u00

In en rond het OC, Floraplein 9820 Merelbeke

profielfoto

Flora Op Wielekes is op zoek naar kinderfietsen en loopfietsen. Wij denken immers dat elke fiets beter gebruikt kan worden dan in de weg te staan of stof te verzamelen in een garagebox. De fietsen die we krijgen, worden op een minimale kwaliteit gecheckt en op orde gezet door medewerkers uit het fietsatelier van de Keiberg. Wanneer ze goedgekeurd zijn, kunnen deze kinderfietsen via Flora Op Wielekes uitgeleend worden.

DUS: heb je een vergeten fietsje staan in je garage, berging of gang? Spaar je een fietsje voor je kleinkinderen of is dat kapotte fietsje nooit bij de fietsenmaker geraakt? Breng dan het fietsje binnen in het atelier van de Keiberg en ontvang een gratis Flora Op Wielekes lidmaatschap! Zo kan je zelf direct van start gaan, de bon later inruilen of hem schenken aan iemand die een kinderfiets nodig heeft.

 

 

Bedankt iedereen om fietsjes te brengen! Ook de eerste kinderen zijn geholpen en rijden voortaan vrolijk rond op een fietsje van Flora Op Wielekes!

 

Vanaf vrijdag 28 april 2017 is iedereen op vrijdagnamiddag welkom in de Keiberg (Hundelgemsesteenweg 270, 9820 Merelbeke) om een fiets te brengen, te ontlenen of te ruilen!


Volg ons ook op Facebook